Home    >    Over ons

Over ons

Multipanel maakt deel uit van de Schotse Grant Westfield Groep.


Grant Westfield is in 1881 opgericht als klassiek handwerkbedrijf en het behoort tegenwoordig tot de toonaangevende bedrijven voor interieurinrichting voor openbare gebouwen (vliegvelden, bedrijven enz.) als mede privéwoningen. Multipanel is marktleider voor panelen in Groot-Brittannië en het staat voor kwaliteit. Deze uitstekende productkwaliteit evenals de ruime keuze aan designs en kleuren maken intussen ook klanten in Europa enthousiast.


Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat Multipanel momenteel met succes verkocht wordt in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.

Download hier onze nieuwe brochure

Waarom voor Multipanel Kiezen ?

Linda Barker Calacatta Marble

GEEN VOEGEN

Eindelijk gladde oppervlakken in de badkamer, zonder voegen die het beeld verstoren en vuil aantrekken. En vooral: geen schimmel meer!

U kunt uit een breed scala aan kleuren kiezen, door te combineren kunt u zo uw eigen unieke badkamer creëren!

 

Linda Barker Garphite Elements

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Niet alleen de Multipanel-platen zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ervaring, ook het optioneel verkrijgbare messing-en-groefsysteem “Hydro-Lock” is gebaseerd op innovatieve techniek. Met “Hydro-Lock” kunnen twee panelen aan de lange kant zonder aluminiumprofiel met elkaar worden verbonden, waarbij de vrijwel onzichtbare voeg al tijdens de installatie wordt verzegeld.

Linda Barker dolce Macchiato

EENVOUDIGE EN SCHONE INSTALLATIE

Wilt u uw badkamer zo snel mogelijk veranderen zonder twee of drie dagen kwijt te zijn aan een klassieke badkamerrenovatie? Geen probleem. U kunt de Multipanel-panelen ofwel direct op de bestaande tegels aanbrengen, ofwel, afhankelijk van de toestand van de wanden, lijmen of met een eenvoudige frameconstructie bevestigen. Hoe u Multipanel ook installeert: binnen een paar uur heeft u een compleet nieuw badkamergevoel.

Linda Barker Concrete Formwood

100% WATERBESTENDIG

Het Multipanel-systeem wordt al decennialang gebruikt in allerlei omgevingen en voldoet perfect aan alle eisen. De verlijmde multiplex-kern die bestand is tegen kokend water zorgt ervoor dat water geen kans heeft om in het materiaal te trekken, daar kunt u op vertrouwen.

15 JAAR GARANTIE

Er is een reden waarom wij marktleider in Groot-Brittannië zijn: wij leveren uitstekende kwaliteit, waarop u als klant vele jaren kunt vertrouwen. Deze kwaliteit weerspiegelt zich ook in de duur van de garantie die wij u geven: 15 jaar!

EENVOUDIG ONDERHOUD

Wanneer had u voor het laatst zin om uw badkamer schoon te maken? Waarschijnlijk nog nooit. Met Multipanel wordt dat anders: even afvegen met een vochtige doek (bij sterke vervuiling met een vloeibaar schoonmaakmiddel) en uw badkamer glanst weer als nieuw.

VEELVOUD AAN KLEUREN EN DESIGNS

Badkamers zijn niet langer alleen maar wit of grijs. Vanaf nu is er ook afwisseling in de badkamer. Maak uw keuze uit een breed palet aan kleuren en aantrekkelijke designs, u vindt hier gegarandeerd de stijl die bij u past.

Follow Us...