Over Multipanel

Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer prachtige, waterbestendige ruimten met Multipanel, een luxe en praktische manier om uw badkamer te renoveren. Multipanel is snel een eenvoudig te plaatsen, zodat u verbluffende resultaten bereikt die jarenlang meegaan. Multipanel betekent jarenlang eenvoudig onderhoud zonder dat u voegen en schimmels hoeft te reinigen. En aangezien de prachtige muren en vloeren van Multipanel verkrijgbaar zijn in een enorme selectie van uitgelezenkleuren en texturen, krijgt u een vrijwel eindeloze reeks ontwerpmogelijkheden om uw woning opnieuw uit te vinden in een stijl die uniek is voor u.

Waarom Multipanel?

 • Einfache Reinigung, minimale Pflege. Gemakkelijk schoon te maken
 • Kein Verfugen, wasserdicht Geheel waterafstotend
 • Schnell & einfach zu verlegen Snel en gemakkelijk te monteren
 • 30 jaar garantie
 • Praktische Hydrolock-Verbindung Haast naadloze voegen met Hydrolock®
 • Einfache Installation Kan worden aangebracht over bestaande tegels

 1. Waarom Multipanel kiezen?

  Onze wandpanelen voor de badkamer zijn een modern en eenvoudig te plaatsen alternatief voor traditionele keramische tegels. Omdat er geen voegen nodig zijn, kunnen badkamerrenovaties in minder tijd en met strakke lijnen worden uitgevoerd en bent u verlost van voegverkleuring en schimmel. Onze vloercollecties bieden de perfecte afwerking en zijn zo ontworpen dat u ruimten kunt creëren die net zo uniek zijn als uzelf.

 2. Snelle en eenvoudige plaatsing

  Onze wandpanelen voor de douche en badkamervloeren zijn ontworpen om eenvoudig te plaatsen en nog gemakkelijker te onderhouden. Onze 100% waterbestendige panelen kunnen rechtstreeks op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht, zoals tegels, beton, pleister, gipsplaat, vezelplaat en multiplex. Moderne, strakke lijnen zonder de stress van voegsel zorgen voor een moderne en schimmelvrije afwerking.

 3. Prestatiekwaliteits- en garantiewaarborg.

  Onze wandpanelen zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om lang mee te gaan. De wandpanelen uit de Neutrals-, Premium- en Classic-collecties worden allemaal geleverd met een garantie van 30 jaar, die scheuren, delaminatie en prestaties dekt, zolang ze zijn geplaatst, verzegeld en onderhouden volgens de richtlijnen in onze plaatsings- en onderhoudshandleidingen.

 4. Verantwoord gewonnen materialen

  Als évan de toonaangevende fabrikanten in het VK erkennen we onze verantwoordelijkheid om het milieu te beschermen, evenals de gezondheid en veiligheid van onze werknemers, klanten en de bredere gemeenschap. Door onze activiteiten en hun invloed op het milieu consequent te controleren, zetten we ons in voor de ontwikkeling en implementatie van systemen om deze effecten tot een minimum te herleiden. Al onze MDF-collecties werden vervaardigd in het VK uit Forest Stewardship Council® (FSC®) C128180-gecertificeerde materialen en zijn 100% recycleerbaar. Bovendien recycleren we 99% van ons postproductieafval, waardoor we minder storten en bijdragen aan de circulaire economie.