Alternatieven voor tegels op een badkamermuur

Heb je genoeg van de tegels in je badkamer gezien en wil je nu een frisse, moderne look voor je nieuwe badkamer? Geen probleem! Want met onze innovatieve en zeer eenvoudig te installeren wandpanelen zit je goed. Bekijk hier onze collecties of laat je inspireren door ons blogartikel. Veel plezier tijdens het lezen!

Blader door onze badkamer wandpanelen

Voor velen van ons is het eerste waar we aan denken bij het opknappen van een badkamer wat we met de muren moeten doen. Omdat tegels al zo lang een intrinsiek kenmerk van de badkamer zijn, is het niet verwonderlijk dat we zelden op zoek gaan naar een alternatief … Maar nu zijn er waterbestendige wandpanelen: tijd voor tegels om plaats te maken.

Waterbestendige wandpanelen van Multipanel zijn een uitstekend alternatief voor keramische tegels. Ze bieden niet alleen een 100% waterbestendige afwerking, ze zijn ook veel sneller te installeren en veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden dan traditionele tegels. Er is namelijk geen voegsel bij betrokken, dat vaak lelijke schimmel aantrekt en na verloop van tijd kan verkleuren.

 

Valmasino Marble

 

De waterbestendige panelen van Multipanel zijn een modern en veelzijdig alternatief voor de decoratie van badkamermuren. Geschikt voor alle maten en vormen van badkamers met of zonder inloopdouche en garderobes. Panelen uit de verschillende Multipanel-collecties kunnen onderling gecombineerd worden om een unieke look te creëren; ze combineren met muren die in contrasterende kleuren zijn geverfd, is ook zeer effectief.

De waterbestendige wandpanelen van Multipanel kunnen rechtstreeks op bestaande tegels, spijkerwanden, hout of zelfs beton worden geplaatst en zijn in slechts 24 uur klaar voor gebruik. Door de vermindering van de arbeidskosten en het feit dat u geen extra behandelingen zoals frezen nodig hebt om ze te installeren, kunnen waterbestendige wandpanelen een kosteneffectieve oplossing vormen.

 

Kunt u een muur met hoogwaardig tegeleffect bereiken zonder het gedoe met voegsel?

Met het Tegel-assortiment van Multipanel kunt u de authentieke uitstraling van echte tegels nabootsen, zonder de rommelige plaatsing of de voortdurende schoonmaak- en onderhoudsproblemen die bij keramische tegels horen. En omdat u niet hoeft te voegen, kunt u ook alle problemen met schimmel vaarwel zeggen.

De wandpanelen uit het Multipanel Tegel-assortiment, verkrijgbaar in diverse formaten, bieden u enorme mogelijkheden om snel hoogwaardige luxewanden met tegeleffect te realiseren op zowel natte als droge plekken in uw badkamer. De panelen in deze collectie zijn gemaakt van hogedruklaminaat en omdat ze slechts 3 mm dik zijn, zijn ze perfect om over bestaande tegels te plaatsen.

Als u denkt dat groter beter is, is het grootformaat Tile-paneel van Multipanel wellicht precies wat u zocht. Met de textuur van keramiek, diepe faux voeglijnen en een tegelformaat van meer dan een halve meter, zijn deze panelen een uitstekende keuze om een gevoel van weelde en ruimte te creëren. Om zoveel mogelijk licht en weerkaatsing in uw badkamer te krijgen, is de chique uitstraling van het glanzende Embossed-tegelpaneel van Multipanel de juiste keuze.

Het maakt niet uit of u het gemak van een douche verkiest boven de verwennerij van een bad; waterbestendige panelen met tegeleffect bieden dezelfde mooie hoogwaardige uitstraling als traditionele tegels, maar zonder de hierboven aangehaalde nadelen.

 

Alpine White

 

Alternatieven voor tegels

Als u liever iets anders wilt dan een muur met tegeleffect, bieden de prachtige eigentijdse waterbestendige panelen in de Classic- en Linda Barker-collecties van Multipanel geweldige alternatieven voor badkamerwanden. Met tijdloze kleuren en afwerkingen, ontwerpen geïnspireerd op de natuur en de koele kleuren en subtiele tinten die in deze collecties voorkomen, hebt u grenzeloze mogelijkheden om een ruimte van uitzonderlijke schoonheid te creëren in uw eigen woning.

De waterbestendige douchepanelen in deze collecties hebben het extra voordeel van het nauwkeurig ontworpen Hydrolock-randdetail voor een discrete, bijna onzichtbare waterbestendige verbinding waar de panelen samenkomen.

 

Deze panelen zijn vervaardigd in het VK met materialen afkomstig van FSC®-gecertificeerd hout, hebben een kern van MDF en zijn 100% recycleerbaar.

Een bijkomend voordeel is dat ze worden geleverd met een garantie van 30 jaar.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij