De voordelen van douchepanelen in plaats van tegels

Kent u onze Multipanel douchepanelen al? In dit blogartikel leggen we de voordelen van onze douchepanelen uit en hoe u kunt profiteren van Multipanel in uw badkamerrenovatie - lees en sta versteld!

Blader door onze badkamer wandpanelen
 • 100% waterbestendig
 • Gemakkelijk schoon te maken, geen voegen, geen gedoe!
 • Omdat er geen voeg is wordt het risico op schimmel volledig geëlimineerd
 • Snelle en eenvoudige plaatsing
 • Kan over tegels geplaatst worden
 • Vervaardigd uit Forest Stewardship Council® (FSC® C128180)-gecertificeerde materialen
 • 30 jaar garantie
 • Multipanel-wandpanelen worden geleverd met een unieke Hydrolockverbinding voor vrijwel naadloze wanden

Bij de planning van uw badkamerrenovatie moeten er heel wat beslissingen worden genomen: materialen, kleurschema's, bad of geen bad. Gaat u voor traditionele keramische tegels, of zijn douchepanelen beter? Nog nooit gehoord van waterbestendige wandpanelen voor de badkamer? Waar bent u dan geweest? Als u er wel iets over weet maar denkt dat het om de lelijke materialen uit de badkamer van uw Oma gaat, dan hebt u het mis.

Concrete Elements (De Linda Barker Collectie)

 

Snelle en eenvoudige plaatsing

Het assortiment waterbestendige douchepanelen van Multipanel heeft een perfecte balans tussen hoogwaardig design en functionaliteit, en kan precies zijn wat u zoekt. De keuze voor douchepanelen boven tegels heeft als bijkomend voordeel dat ze snel te plaatsen zijn en dat ze in slechts 24 uur gebruiksklaar kunnen zijn. U hoeft niet te wachten tot het voegsel wordt aangebracht en vervolgens eerst moet drogen voordat u onder de douche kunt springen - vooral belangrijk als u maar één badkamer hebt. Panelen kunnen rechtstreeks op bestaande tegels, spijkerwanden, hout of zelfs beton worden geplaatst. U ziet uw ontwerp razendsnel vorm krijgen.

 

Geen voegen, geen gedoe

Tegelvoegen vormen één van de meest voorkomende plekken waar schimmel goed gedijt, omdat de krachtige mix van condensatie en vocht in badkamers de perfecte omgeving biedt om deze vast te houden. Met douchepanelen is er echter geen schimmel en kan de voortdurende strijd ertegen naar het verleden worden verwezen!

 

Hydrolock, voor een vrijwel naadloze verbinding

Douchepanelen samenvoegen is nog nooit zo eenvoudig en esthetisch aantrekkelijker geweest als vandaag, vooral met Multipanel. Onze unieke, vrijwel naadloze Hydrolock® messing- en groefverbinding zorgt voor een waterbestendige plaatsing die geen extra montage nodig heeft, zodat er niets is dat de stroom van uw prachtige wand van douchepanelen onderbreekt.

Salvaged Planked Elm (De Linda Barker Collectie)

 

Douchepanelen zijn gemakkelijker schoon te maken

Er zijn geen bleekmiddelen en schuursponsjes nodig om groezelige voegen aan te pakken; Multipanel-douchewandpanelen zijn volledig voegvrij en vereisen weinig aandacht. Af en toe een snelle reiniging volstaat om ze jarenlang schoon en in topconditie te houden. Zo maakt u wandpanelen voor de douche schoon Onze wandpanelen voor de douche kunnen worden gereinigd met normale zeep, warm water en een spons. 

 1. Gebruik warm water
 2. Gebruik een niet-schurend schoonmaakmiddel
 3. Gebruik de zachte zijde van een spons om uw Multipanel-producten zacht schoon te maken

 

Vervaardigd uit duurzame materialen

Onze wandpanelen zijn vriendelijker voor het milieu dan tegels. In tegenstelling tot tegels, die grotendeels worden geimporteerd, worden de Multipanel-douchepanelen uit de Linda Barker- en Classic-collecties vervaardigd in het VK uit Forest Stewardship Council® (FSC® C128180)-gecertificeerde materialen.

We volgen elke stap in de toeleveringsketen om u het vertrouwen en de zekerheid te geven dat u een duurzaam geproduceerd product koopt dat onderhevig is aan strenge kwaliteitscontroles. De panelen uit deze collecties worden ook gedekt door een garantie van 30 jaar. Het is bovendien fijn om te weten dat ze 100% recycleerbaar zijn.

 

Luxe afwerkingen

Vergis u niet, de look die u kunt bereiken met douchepanelen kent geen grenzen. Douchepanelen hebben een lange weg afgelegd en Multipanel neemt als marktleider het voortouw door huiseigenaren een luxe reeks ontwerpmogelijkheden te bieden. Badkamerpanelen uit de Classic- en Linda Barker-collecties van Multipanel zijn zowel mooi als veelzijdig; ze passen in bijna elk interieur, van de grootste badkamer tot de kleinste garderobe. Ideaal voor een snelle opknapbeurt of een totale badkamerrenovatie.

Concrete Formwood Shower and Bathroom Panel

Concrete Formwood (De Linda Barker Collectie)

 

Het maakt dus niet zoveel uit of u de voorkeur geeft aan urban chic, klassieke verfijning, relaxte elegantie of gewoon ronduit gezellig; u kunt uw ontwerpvisie verwezenlijken met Multipanel douchepanelen in plaats van tegels.

 1. Galerij Badkamer Inspiratie

  Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

  Galerij