Badkamer inspiratie

 1. De voordelen van douchepanelen in plaats van tegels

  Kent u onze Multipanel douchepanelen al? In dit blogartikel leggen we de voordelen van onze douchepanelen uit en hoe u kunt profiteren van Multipanel in uw badkamerrenovatie - lees en sta versteld!

 2. Wandpanelen plaatsen op oneffen muren

  Wist u dat onze innovatieve Hydrolock-verbinding of ons praktische tand- en groefkliksysteem niet alleen een waterondoorlatende en nagenoeg naadloze bevestiging van onze panelen garandeert, maar ook geschikt is om onze panelen op niet geheel vlakke wanden te leggen? Laat u dan overtuigen - in ons blogartikel over dit onderwerp leest u hoe dit mogelijk is!

 3. Alternatieven voor tegels op een badkamermuur

  Heb je genoeg van de tegels in je badkamer gezien en wil je nu een frisse, moderne look voor je nieuwe badkamer? Geen probleem! Want met onze innovatieve en zeer eenvoudig te installeren wandpanelen zit je goed. Bekijk hier onze collecties of laat je inspireren door ons blogartikel. Veel plezier tijdens het lezen!

 4. Panelen versus keramische tegels

  Indien u nog niet eerder kennismaakte met wandpanelen voor de badkamer, geven we u hier graag een paar punten om te overwegen, en waarom u voor uw interieurontwerp beter Multipanel kiest dan keramische tegels.

 5. Zijn wandpanelen duur?

  Waterbestendige wandpanelen zijn hard op weg de keuze bij uitstek te worden als het gaat om badkamer(her)inrichting. Hun toenemende populariteit is te danken aan vele duidelijke voordelen ten opzichte van andere, meer traditionele materialen zoals tegels. Denk hierbij aan de gemakkelijke en snelle plaatsing, eenvoudige reiniging en weinig onderhoud en natuurlijk de fantastische dessins en beschikbare kleuropties.

 6. Hoe betegelen zonder voegen

  Keramische tegels en badkamers hoorden vroeger onvermijdelijk bij elkaar. Daarnaast was er het vervelende voegen. Gelukkig is dat intussen niet meer het geval - en dankzij onze naadloze panelen zijn je ontwerpmogelijkheden bijna eindeloos. Hier leest u hoe u onze naadloze wandpanelen plaatst.

 1. Galerij Badkamer Inspiratie

  Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

  Galerij