Badkamer inspiratie

 1. Inspiratie voor de badkamer

  Haal deskundig advies en inspiratie uit onze blogartikelen om uw perfecte badkamer te bouwen. Blader door onze blog voor het laatste nieuws, inzicht en inspiratie voor de badkamer van Linda Multipanel, de toonaangevende interieurspecialist.

 2. Galerij Badkamer Inspiratie

 3. Modern alternative to bathroom tiles

  Hoe betegelen zonder voegen

  Keramische tegels en badkamers hoorden vroeger onvermijdelijk bij elkaar. Daarnaast was er het vervelende voegen. Gelukkig is dat intussen niet meer het geval - en dankzij onze naadloze panelen zijn je ontwerpmogelijkheden bijna eindeloos. Hier leest u hoe u onze naadloze wandpanelen plaatst.

 4. Tile effect bathroom wall panels

  Moeten badkamermuren betegeld worden?

  Wilt u uw badkamer opnieuw inrichten maar geen echte tegels gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want onze stijlvolle, moderne en gevarieerde wandpanelen zijn HET alternatief voor badkamerinrichting met echte keramische tegels!

 5. Wat kan ik gebruiken in plaats van tegels?

  Met onze wandpanelen vergeet u conventionele tegels snel - en dankzij onze mooie en eenvoudig te installeren vinylvloeren hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw nieuwe vloer!

 6. Zijn wandpanelen duur?

 7. Wandpanelen plaatsen op oneffen muren

  Wist u dat onze innovatieve Hydrolock-verbinding of ons praktische tand- en groefkliksysteem niet alleen een waterondoorlatende en nagenoeg naadloze bevestiging van onze panelen garandeert, maar ook geschikt is om onze panelen op niet geheel vlakke wanden te leggen? Laat u dan overtuigen - in ons blogartikel over dit onderwerp leest u hoe dit mogelijk is!

 8. Multipanel terms and conditions

  De voordelen van douchepanelen in plaats van tegels

  Bij het renoveren van een badkamer moeten er zoveel beslissingen worden genomen: materialen, kleurenschema's, met of zonder badkuip, traditionele tegels of douchepanelen, enz.? En er zijn oneindig veel verschillende aanbiedingen - je hebt als het ware keuze te over! Om uw beslissing gemakkelijker te maken, hebben we de voordelen van onze douchepanelen samengevat in ons blogartikel over het onderwerp "Douchepanelen versus tegels" - lees en sta versteld!

 9. Oude badkamertegels afdekken

  Wilt u uw badkamer renoveren, maar schuwt u het vuil en de tijd die dergelijke projecten doorgaans met zich meebrengen? Nou - het hoeft niet (meer) te zijn! Want onze moderne, veelzijdige en mooie wandpanelen kunnen eenvoudig over bestaande tegels worden bevestigd. Hoe dit werkt - en nog veel meer - lees je in onze blogpost hier. Laat je inspireren!

 10. Tile effect bathroom wall panels

  Alternatieven voor tegels op een badkamermuur

  Heb je genoeg van de tegels in je badkamer gezien en wil je nu een frisse, moderne look voor je nieuwe badkamer? Geen probleem! Want met onze innovatieve en zeer eenvoudig te installeren wandpanelen zit je goed. Bekijk hier onze collecties of laat je inspireren door ons blogartikel. Veel plezier tijdens het lezen!

 11. Alternative to bathroom tiles

  Hoe kies ik een badkamervloer?

  Als u gaat verbouwen, dan bent u goed aan het verbouwen! Wat betekent dat? Welnu - we raden u aan niet alleen de muren van uw nieuwe badkamer opnieuw te ontwerpen, maar ook de vloer. Zeker omdat je in ons assortiment niet alleen wandpanelen vindt, maar ook onderhoudsvriendelijke en mooi gevormde vloerpanelen die net zo eenvoudig te bevestigen zijn als al onze andere producten. Lees onze blogpost over het onderwerp "Welke vloer voor welke badkamer?" En laat je inspireren!

 12. Wat kan ik gebruiken voor douchewanden?

  In deze blogpost leer je hoe douchewandpanelen verschillen van echte tegels en waarom wij vinden dat je ook voor onze mooie, luxe en innovatieve panelen moet kiezen als je je badkamer opnieuw inricht!

 13. Modern alternative to bathroom tiles

  Badkamerpanelen met messing en groef

  Zeer grote badkamers met hoge plafonds kunnen koud en leeg lijken en daarom onaantrekkelijk. Maar daar kan verandering in komen! We hebben een paar tips voor je op een rij gezet, waarmee je een grote badkamer kunt omtoveren tot een plek van rust en ontspanning.