Panelen versus keramische tegels

Indien u nog niet eerder kennismaakte met wandpanelen voor de badkamer, geven we u hier graag een paar punten om te overwegen, en waarom u voor uw interieurontwerp beter Multipanel kiest dan keramische tegels.

Blader door onze badkamer wandpanelen

Bent u op zoek naar een voordelig alternatief voor tegels? Keramische tegels worden steeds ouderwetser naarmate we ons in de moderne wereld van interieurontwerp begeven. Wandpanelen voor douche of badkamer trekken het voortouw met meerdere voordelen voor de eindgebruiker. Indien u nog niet eerder kennismaakte met wandpanelen voor de badkamer, geven we u hier graag een paar punten om te overwegen, en waarom u voor uw interieurontwerp beter Multipanel kiest dan keramische tegels.

 

  • Multipanel is voegvrij

Nee, u beeldt het zich niet in, Multipanel elimineert voegsel VOLLEDIG. Zeg vaarwel tegen vervelende vlekken en eindeloze uren schoonmaken. Multiplanel wordt eenvoudig gereinigd met warm water en een niet-schurende, milde detergent.

White Terrazzo (De Tegelcollectie)

 

  • Onze waterbestendige wandpanelen zijn gemakkelijk te plaatsen

Waar de plaatsing van tegels vaak heel wat chaos meebrengt, zorgt Multipanel voor een snelle en eenvoudige plaatsing, wat de oplevertijd en onnodige stress gevoelig vermindert. Multipanel is 100% waterbestendig en kan rechtstreeks op vrijwel elk oppervlak worden aangebracht, zoals tegels, beton, pleister, gipsplaat, vezelplaat en multiplex.

 

  • De esthetiek van tegels met het gemak van Multipanel

Maak u geen zorgen indien u van het traditionele uiterlijk van tegels houdt. Daar hebben wij een badkamerpaneel voor!

Onze 3 mm dikke waterbestendige panelen zijn een betaalbaar alternatief voor keramische tegels; ze zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen over bestaande tegels worden geplaatst om douchecabines en achterwanden in keukens snel te renoveren. Afgeschuinde tegel- en baksteenpanelen zijn verkrijgbaar in hoogglans, en reliëf tegelpanelen zijn verkrijgbaar met hoogglans en matte afwerking.

Valmasino Marble (De Tegelcollectie)

 

U behoudt de esthetiek van tegels met het gemak van Multipanel. Bekijk het volledige Tegel-assortiment hier.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij