Hoe badkamers renoveren zonder tegels te verwijderen

Heb je genoeg van de keramische tegels in je badkamer gezien, maar schrik je van het tijdrovende verwijderen van de tegels? Geen probleem! In ons blogartikel over het onderwerp "Badkamerrenovatie zonder tegelverwijdering" komt u alles te weten over het bevestigen van onze wandpanelen over bestaande tegels. Veel plezier tijdens het lezen!

Blader door onze badkamer wandpanelen

U zult er misschien versteld van staan hoe gemakkelijk het is om een uitmuntend niveau van kwaliteit en luxe aan uw badkamerrenovatieproject te geven, zonder dat u één enkele tegel hoeft te verwijderen.

Nooit meer die vermoeide oude tegels weghakken en het risico lopen onbedoeld de helft van het onderliggende pleisterwerk te verwijderen. Er is een veel snellere aanpak voor de renovatie van uw badkamer. Een aanpak met gegarandeerd mooie en duurzame resultaten.

Deze moderne en praktische vooruitgang in decoratiematerialen voor de badkamer betreft waterbestendige wandpanelen. Deze bieden een snelle, gemakkelijke en voegvrije manier om uw badkamer te transformeren zonder opnieuw te betegelen of tegels te verwijderen. Geen voegen, geen gedoe.

 

White Terrazzo

 

Hoe renoveert u tegels zonder ze te verwijderen?

De waterbestendige panelen van Multipanel zijn er in een reeks dessins, kleuren en texturen en ze zijn snel en eenvoudig te installeren. Plaats ze rechtstreeks op bijna elk oppervlak - beton, hout, spijkerwand, behang of over bestaande tegels; in tegenstelling tot herbetegeling is uw nieuwe badkamer met panelen in slechts 24 uur klaar voor gebruik.

Als u tegels afdekt, is de kans groot dat ze een vrij vlak, recht oppervlak bieden om op te werken. Maar ook als dit niet het geval is zorgt het unieke Hydrolock messing- en groefsysteem dat aanwezig is in de 100% waterbestendige wandpanelen uit de Classic, Tile en Linda Barker-collecties van Multipanel voor een perfect vlakke afwerking. Het Hydrolock®-systeem maskeert wonderwel een groot aantal problemen met hobbelige en afgeschuinde badkamermuren.

 

Hoe kan ik goedkoop tegels afdekken?

Waterbestendige wandpanelen bieden een zeer veelzijdige oplossing om uw badkamer te renoveren. Ze worden voornamelijk gebruikt in de natte ruimten (douche, bad) maar kunnen op elke muur aangebracht worden; combineer met verschillende dessins of zelfs met geverfde muren. Er zijn talloze mogelijkheden voor elk budget.

 

Riven Marble

 

De panelen zijn 2400 mm hoog en verkrijgbaar in drie breedtes - 1200 mm en 598 mm, en kunnen gemakkelijk op maat worden gesneden. Voor een gecoördineerde look kunt u overgebleven stukken paneel rond de 0 of in onhandige kleine ruimten plaatsen. Door hetzelfde Multipanel-dessin als badpaneel te gebruiken, krijgt u ook een geweldige uitstraling.

Denk aan de tijd die u bespaart door uw tegels te bedekken in plaats van ze weg te hakken. In tegenstelling tot tegels hoeft u geen vakman in dienst te nemen om de waterbestendige wandpanelen van Multipanel te plaatsen, en omdat ze geplaatst kunnen worden in ongeveer een derde van de tijd die nodig is om te betegelen, worden de arbeidskosten tot een minimum herleid.

De idee om de hele badkamerdecoratie volgend jaar of het jaar daarna te moeten herhalen is niet zo aantrekkelijk, dus het is belangrijk om materialen te kiezen die weinig onderhoud vereisen en duurzaamheid bieden. Op beide punten is Multipanel de beste keuze. Omdat Multipanel geen voegsel vereist, is er geen risico meer op schimmel zoals die voorkomt bij tegels - af en toe snel schoonvegen met een vochtige doek is alles wat nodig is om hun indrukwekkende mooie uiterlijk jarenlang te behouden.

 

Calacatta Marble

 

Badkamerpanelen in de Classic, Tile en Linda Barker-collecties van Multipanel bestaan uit slijtvast gebonden hogedruklaminaat op een Forest Stewardship Council® (FSC®) C128180-gecertificeerde MDF kern, en omdat ze worden gedekt door een garantie van 30 jaar, kunt u er zeker van zijn dat ze de tand des tijds doorstaan. In integenstelling tot inferieure PVC-panelen zijn onze panelen 100% recycleerbaar.

Waterbestendige panelen van Multipanel kunnen worden gebruikt om een luxe eigentijdse look te creëren voor douches en badkamers in alle soorten, maten en budgetten. Multipanel 100% waterbestendige wandpanelen zijn de slimme keuze, ongeacht of u op zoek bent naar een snelle opfrissing van uw badkamerinrichting of een complete opknapbeurt.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij