Inspiratie voor de badkamer

Haal deskundig advies en inspiratie uit onze blogartikelen om uw perfecte badkamer te bouwen. Blader door onze blog voor het laatste nieuws, inzicht en inspiratie voor de badkamer van Linda Multipanel, de toonaangevende interieurspecialist.

Inspiratie voor de badkamer

 1. Alternatieven voor tegels op een badkamermuur

  Heb je genoeg van de tegels in je badkamer gezien en wil je nu een frisse, moderne look voor je nieuwe badkamer? Geen probleem! Want met onze innovatieve en zeer eenvoudig te installeren wandpanelen zit je goed. Bekijk hier onze collecties of laat je inspireren door ons blogartikel. Veel plezier tijdens het lezen!

 2. Wandpanelen plaatsen op oneffen muren

  Wist u dat onze innovatieve Hydrolock-verbinding of ons praktische tand- en groefkliksysteem niet alleen een waterondoorlatende en nagenoeg naadloze bevestiging van onze panelen garandeert, maar ook geschikt is om onze panelen op niet geheel vlakke wanden te leggen? Laat u dan overtuigen - in ons blogartikel over dit onderwerp leest u hoe dit mogelijk is!

 3. De voordelen van douchepanelen in plaats van tegels

  Kent u onze Multipanel douchepanelen al? In dit blogartikel leggen we de voordelen van onze douchepanelen uit en hoe u kunt profiteren van Multipanel in uw badkamerrenovatie - lees en sta versteld!

 4. Zijn wandpanelen duur?

  Waterbestendige wandpanelen zijn hard op weg de keuze bij uitstek te worden als het gaat om badkamer(her)inrichting. Hun toenemende populariteit is te danken aan vele duidelijke voordelen ten opzichte van andere, meer traditionele materialen zoals tegels. Denk hierbij aan de gemakkelijke en snelle plaatsing, eenvoudige reiniging en weinig onderhoud en natuurlijk de fantastische dessins en beschikbare kleuropties.

 5. Panelen versus keramische tegels

  Indien u nog niet eerder kennismaakte met wandpanelen voor de badkamer, geven we u hier graag een paar punten om te overwegen, en waarom u voor uw interieurontwerp beter Multipanel kiest dan keramische tegels.

 6. Hoe badkamers renoveren zonder tegels te verwijderen

  Heb je genoeg van de keramische tegels in je badkamer gezien, maar schrik je van het tijdrovende verwijderen van de tegels? Geen probleem! In ons blogartikel over het onderwerp "Badkamerrenovatie zonder tegelverwijdering" komt u alles te weten over het bevestigen van onze wandpanelen over bestaande tegels. Veel plezier tijdens het lezen!

 7. Moeten badkamermuren betegeld worden?

  Wilt u uw badkamer opnieuw inrichten maar geen echte tegels gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres, want onze stijlvolle, moderne en gevarieerde wandpanelen zijn HET alternatief voor badkamerinrichting met echte keramische tegels!

 8. Hoe betegelen zonder voegen

  Keramische tegels en badkamers hoorden vroeger onvermijdelijk bij elkaar. Daarnaast was er het vervelende voegen. Gelukkig is dat intussen niet meer het geval - en dankzij onze naadloze panelen zijn je ontwerpmogelijkheden bijna eindeloos. Hier leest u hoe u onze naadloze wandpanelen plaatst.

 9. Wat kan ik gebruiken in plaats van tegels?

  Met onze wandpanelen vergeet u conventionele tegels snel - en dankzij onze mooie en eenvoudig te installeren vinylvloeren hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw nieuwe vloer!

 10. Oude badkamertegels afdekken

  Wilt u uw badkamer renoveren, maar schuwt u het vuil en de tijd die dergelijke projecten doorgaans met zich meebrengen? Nou - het hoeft niet (meer) te zijn! Want onze moderne, veelzijdige en mooie wandpanelen kunnen eenvoudig over bestaande tegels worden bevestigd. Hoe dit werkt - en nog veel meer - lees je in onze blogpost hier. Laat je inspireren!

 11. Alternative to bathroom tiles

  Hoe kies ik een badkamervloer?

  Als u gaat verbouwen, dan bent u goed aan het verbouwen! Wat betekent dat? Welnu - we raden u aan niet alleen de muren van uw nieuwe badkamer opnieuw te ontwerpen, maar ook de vloer. Zeker omdat je in ons assortiment niet alleen wandpanelen vindt, maar ook onderhoudsvriendelijke en mooi gevormde vloerpanelen die net zo eenvoudig te bevestigen zijn als al onze andere producten. Lees onze blogpost over het onderwerp "Welke vloer voor welke badkamer?" En laat je inspireren!

 12. Wat kan ik gebruiken voor douchewanden?

  In deze blogpost leer je hoe douchewandpanelen verschillen van echte tegels en waarom wij vinden dat je ook voor onze mooie, luxe en innovatieve panelen moet kiezen als je je badkamer opnieuw inricht!

 13. Badkamerpanelen met messing en groef

  Zeer grote badkamers met hoge plafonds kunnen koud en leeg lijken en daarom onaantrekkelijk. Maar daar kan verandering in komen! We hebben een paar tips voor je op een rij gezet, waarmee je een grote badkamer kunt omtoveren tot een plek van rust en ontspanning.

 14. Ideeën voor badkamerbekleding

  Vraagt ​​u zich af welke bekleding het beste is voor uw nieuwe badkamer? Lees dan zeker ons blogartikel over het onderwerp "De beste bekleding voor uw badkamer", wij hebben de voordelen van onze panelen voor u op een rijtje gezet en ook onze collecties aan u voorgesteld. Dompel je samen met ons onder in de wereld van badkamerpanelen en vind de perfecte bekleding voor je nieuwe badkamer.

 15. Ideeën voor een badkamer met een kustgevoel

  Droomt u al lang van een badkamer in maritieme stijl? Dan hebben we hier heel veel tips en ideeën voor je, waardoor jij jouw droom van een maritieme badkamer kunt waarmaken!

 16. Ideeën voor kinderbadkamers

  Hebben uw kinderen thuis een eigen badkamer? Hoe cool is dat, alsjeblieft?! In ons blogartikel over "Kinderbadkamerideeën - leuk voor jong en oud", leer je hoe je een kinderbadkamer het beste kunt inrichten en decoreren en welke trucs je kunt gebruiken om je kleintjes minder terughoudend te maken om hun tanden te poetsen of hun handen te klemmen Wassen!

 17. Ideeën voor badkamerrenovaties

  In deze blogpost wordt uitgelegd hoe u uw badkamerredesign plant en wat u nodig heeft voor een succesvolle renovatie. Laat je inspireren!

 18. Alternatief voor tegels op badkamervloeren

  Droomt u van een naadloze, onderhoudsvriendelijke vloer in uw nieuwe badkamer? Dan raden we je aan om onze moderne, eenvoudig te installeren vinyl vloerpanelen te bevestigen. Ontdek in deze blogpost waarom onze vinylvloer DE oplossing is voor je nieuwe badkamer. Veel plezier met browsen!

 19. Douchepanelen of -tegels?

 20. Deze look krijgt u zo: Scandinavische badkamer

 21. Ideeën voor badkamerplanten

  Uw leven delen met planten heeft veel voordelen. Planten zouden massa's voordelen voor de gezondheid hebben, en bij Multipanel begrijpen we absoluut de kracht van planten in elke kamer in uw woning, inclusief het toilet beneden.

 22. Zijn douchepanelen een goed idee?

  Wilt u uw douche opnieuw inrichten, maar weet u niet precies hoe? Laat je dan inspireren en overtuigen door ons blogartikel over het onderwerp “Douchepanelen – ja of nee?” dat het installeren van douchewandpanelen uiteindelijk de beste keuze is die je kunt maken!