Badkamerpanelen met messing en groef

Zeer grote badkamers met hoge plafonds kunnen koud en leeg lijken en daarom onaantrekkelijk. Maar daar kan verandering in komen! We hebben een paar tips voor je op een rij gezet, waarmee je een grote badkamer kunt omtoveren tot een plek van rust en ontspanning.

Blader door onze badkamer wandpanelen

Nauwkeurige fabricagetechnieken, die zorgen voor een waterbestendige aansluiting tussen panelen, dragen bij aan de blijvende aantrekkingskracht van messing- en groefsystemen, met name voor plaatsen die waterbestendig moeten worden gemaakt. Het gepatenteerde Hydrolock® messing- en groefverbindingssysteem voor panelen, alleen verkrijgbaar bij Multipanel, is een goed voorbeeld van die functie in de prachtige waterbestendige wandpanelen uit de Linda Barker- en Classic-collecties.
Bij het samenvoegen van deze panelen zorgt Hydrolock voor een bijna naadloos wandoppervlak. Met Hydrolock zijn er geen duidelijke middenverbindingen van het paneel die de aandacht trekken. In plaats daarvan krijgt u een fantastisch mooi, ononderbroken en volledig waterbestendig, indrukwekkend muuroppervlak. Bovendien kunt u met zo'n geweldige reeks kleuren, texturen en dessins, allemaal voorzien van het Hydrolock messing- en groefsysteem, uw fantasie de vrije loop laten om een werkelijk unieke badkamer te ontwerpen met de sfeer van een luxe Spa, door overtuigend het uiterlijk en gevoel van massieve platen van steen, hout of marmer na te bootsen.
Hoe worden messing- en groef-wandpanelen geplaatst?

De waterbestendige wandpanelen van Multipanel met het Hydrolock messing- en groefsysteem laten zich supergemakkelijk plaatsen; ze kunnen rechtstreeks op bestaande tegels, spijkerwanden, hout of beton worden geplaatst en zijn in slechts 24 uur klaar voor gebruik. Als uw muren minder recht zijn, kunt u bovendien nog steeds een perfect vlakke afwerking bereiken, aangezien de panelen een kromming tot 6 mm tolereren. Hydrolock-panelen hebben een messing- en een groefrand. Plaats gewoon eerst de groefrand en draai deze in de messingrand van het aangrenzende paneel, druk dan totdat de panelen op hun plaats klikken voor een discrete waterbestendige verbinding.

Milieuvriendelijke badkamerwanden
De waterbestendige messing- en groefpanelen van Multipanel zijn eveneens de milieuvriendelijke keuze voor de herinrichting van uw badkamer. De panelen worden vervaardigd in het VK uit Forest Stewardship Council® (FSC®) C128180-gecertificeerde materialen; elke stap in de toeleveringsketen wordt gevolgd om u het vertrouwen en de zekerheid te geven dat u een duurzaam geproduceerd product koopt dat onderhevig is aan strenge kwaliteitscontroles.

En hoewel onze panelen 30 jaar garantie hebben, is het fijn om te weten dat ze ook 100% recycleerbaar zijn.

Badkamervloeren met messing en groef
Vinylvloeren uit het Click-assortiment, eveneens van Multipanel, bieden de authentieke look van tegels, steen en hout. Het messing- en groefconcept werd ook hier efficient toegepast om een nauwsluitende waterbestendige plaatsing te garanderen. Vinylvloeren uit het Click-assortiment zijn beschikbaar als tegels of planken, die beide geschikt zijn voor plaatsing over vloerverwarmingssystemen. De in elkaar grijpende plaatsing is eenvoudig. Geen lijm of ondervloer vereist. Klik de planken of tegels eenvoudig op hun plaats, en klaar is kees!
Net zoals bij de wandpanelen van Multipanel is er een ruime keuze aan stijlen. Met Sicilia kunt u bijvoorbeeld een ruime, elegante look creëren, terwijl één van de vinylplanken met houteffect, zoals Classic Oak of American Walnut, uitstekend werken in een meer traditionele stijl.

De vloeren uit het Multipanel Click-assortiment zijn warmer om op te lopen dan traditionele vloerbekleding en een praktischer oplossing omdat ze antislip zijn.

De waterbestendige vloeren uit het Click-assortiment hebben een 0,5 mm dikke slijtlaag van commerciële kwaliteit en zijn gecoat met keramische kralen voor een antislip, duurzame afwerking die er jarenlang goed uitziet.

Het gehele werk
Wanneer u de badkamer renoveert of een snelle opfrisbeurt geeft, probeer dan wat samenhang in uw project te brengen door aan alles te denken: muren en vloeren. Het messing- en groefconcept geeft u snelle en indrukwekkende resultaten die jarenlang meegaan.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij