Ideeën voor badkamerbekleding

Vraagt ​​u zich af welke bekleding het beste is voor uw nieuwe badkamer? Lees dan zeker ons blogartikel over het onderwerp "De beste bekleding voor uw badkamer", wij hebben de voordelen van onze panelen voor u op een rijtje gezet en ook onze collecties aan u voorgesteld. Dompel je samen met ons onder in de wereld van badkamerpanelen en vind de perfecte bekleding voor je nieuwe badkamer.

Blader door onze badkamer wandpanelen

Als u uw badkamer probleemloos waterbestendig wilt maken en u wilt afstappen van traditionele keramische tegels, dan zijn waterbestendige badkamerbekleding of panelen de juiste keuze.
In vergelijking met tegels zijn badkamerpanelen relatief snel en eenvoudig te plaatsen, zelfs op hobbelige afgeschuinde muren, en omdat ze rechtstreeks over bestaande betegelde oppervlakken kunnen worden geplaatst, is het niet nodig om uw oude tegels weg te hakken voordat u uw badkamer renoveert. Dit alles zou kunnen betekenen dat uw nieuwe badkamer klaar is voor gebruik in een derde van de tijd die nodig is om een vergelijkbaar oppervlak te betegelen.

Welk type badkamerbekleding is de beste voor mijn badkamer?

Waterbestendige badkamerbekleding valt uiteen in drie categorieën: PVC, acryl en laminaat, en zoals het oude gezegde luidt, krijgt u over het algemeen waar u voor betaalt. Als het gaat om de bekleding van de badkamer, kan inboeten op kwaliteit een valse besparing zijn. PVC-panelen zijn bijvoorbeeld wel goedkoop, maar helemaal niet duurzaam. De minste stoot of klop kan scheuren veroorzaken. Op muren die niet perfect zijn, zullen ze gemakkelijk kromtrekken en scheuren.

De bekledingspanelen voor de badkamer van Multipanel zijn de beste en meest duurzame panelen op de markt. Badkamerpanelen in de Linda Barker- en Classic-collecties bestaan uit slijtvast gebonden hogedruklaminaat op een Forest Stewardship Council® (FSC®) C128180-gecertificeerde MDF kern, en omdat ze worden gedekt door een garantie van 30 jaar, kunt u er zeker van zijn dat ze de tand des tijds doorstaan.
Waterbestendige wandbekleding biedt een zeer veelzijdige decoratie-oplossing. Gebruik ze op elke muur, combineer panelen onderling of met geverfde muren. Er zijn talloze mogelijkheden. De panelen kunnen ook worden gebruikt als bekleding voor lastig te bereiken plekken rond wastafels of op hoeken - ze zijn gemakkelijk perfect op maat te snijden. Een andere mogelijkheid om een perfect op elkaar afgestemde look te krijgen is om de muren rond uw bad te bekleden met hetzelfde wandpaneeldessin als uw wandbekleding.

Waterbestendige wandpanelen kunnen elke ruimte transformeren - kleine of grote badkamers, licht of donker. Hun massieve constructie en textuur stralen hoogwaardige luxe uit.

Ideeën voor badkamerbekleding
Neem uw tijd om panelen uit te kiezen: misschien wilt u een "moodboard" creëren dat u aan uw huidige badkamerwand hangt, en er een dag of wat over nadenken? U wilt tenslotte de perfecte keuze maken.
Creëer moeiteloos een opvallende accentmuur met de prachtige Black Pietra uit de Linda Barker-collectie. Voor een opvallend contrast, kunt u het bijvoorbeeld combineren met Frost White-panelen uit de Classic-collectie.

De panelen in de Linda Barker-collectie, met hun zachte tinten en subtiele texturen, onthullen meer vloeiende kleurharmonieën die uw woning op efficiënte wijze van een vleugje natuur kunnen voorzien. Salvaged Planked Elm ziet eruit en voelt aan als hout en past prachtig bij andere kleuren in het Linda Barker-palet.
Als u echter hunkert naar het uiterlijk van tegels - maar geen gedoe met voegen wilt, kies dan voor een van de ontwerpen in het Tile-assortiment van Multipanel om een prachtige muur met tegeleffect te creëren.

Alle badkamerpanelen in de Classic- en Linda Barker-collecties zijn verkrijgbaar met het Hydrolock®-verbindingssysteem met messing- en groefpanelen. Met Hydrolock®, alleen verkrijgbaar bij Multipanel, klikt u planken aan elkaar tot een bijna onzichtbare maar volledig waterbestendige voeg. Met deze innovatieve functie kunt u de spectaculaire illusie creëren van een doorlopende muur die is uitgehouwen uit bijvoorbeeld echte steen of marmer. Het effect van een bijna "naadloze" wand is werkelijk prachtig.

Douchepanelen van Multipanel zijn de ideale waterbestendige bekleding voor douchecabines en badkamers met of zonder inloopdouche. Ze zijn snel te installeren en gemakkelijk te onderhouden en blijven er jarenlang mooi uitzien.

U kunt het volledige aanbod aan stijlen, kleuren en afwerkingen ontdekken op multipanel.nl

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij