Alternatief voor tegels op badkamervloeren

Droomt u van een naadloze, onderhoudsvriendelijke vloer in uw nieuwe badkamer? Dan raden we je aan om onze moderne, eenvoudig te installeren vinyl vloerpanelen te bevestigen. Ontdek in deze blogpost waarom onze vinylvloer DE oplossing is voor je nieuwe badkamer. Veel plezier met browsen!

Blader door onze badkamer wandpanelen

 Stijlbewuste huiseigenaren vinden steeds vaker de weg naar Multipanel wanneer ze hun badkamer gaan renoveren, omdat steeds meer mensen hebben ontdekt dat ze snel een mooie en betaalbare opknapbeurt kunnen bereiken; ze dumpen hun oude betegelde muren en schakelen over naar eenvoudig te plaatsen en volledig waterbestendige wandpanelen. Waarom zou u zich beperken tot de muren van uw badkamer? Multipanel heeft een reeks prachtige luxe vinylvloeren, die niet alleen snel en eenvoudig te leggen zijn, maar ook een volledig waterbestendig alternatief bieden voor tegels op de badkamervloer.
We brengen ongetwijfeld meer tijd door in onze badkamers dan we beseffen, dus het is belangrijk dat we er een zo uitnodigende mogelijk ruimte van maken. Hoewel keramische vloertegels er wel geweldig uitzien, kunnen ze koud aanvoelen om op te lopen.
Ook het onderhoud van traditionele vloeren kent zijn eigen problemen. In een druk huishouden zijn ongelukjes nu eenmaal niet te vermijden - wanneer er een potje gezichtscrème of een spiegel op de grond valt, kan dat barstjes, scheurtjes of deuken tot gevolg hebben Vinyl is een minder fragiel alternatief voor badkamervloeren
Een mooie vinylvloer voor de badkamer die op zijn plaats klikt
De vinylvloeren voor de badkamer van Multipanel bieden de authentieke look van tegels, steen en hout. De getextureerde messing- en groeftegels en planken zijn warmer en stiller onder de voeten dan stenen of keramische tegels. De waterbestendige vloeren uit het Click-assortiment hebben een 0,5 mm dikke slijtlaag van commerciële kwaliteit en zijn gecoat met keramische kralen voor een antislip, duurzame afwerking die er jarenlang goed uitziet. De in elkaar grijpende plaatsing is bovendien gemakkelijk. Geen lijm of ondervloer vereist. Klik de panelen of tegels eenvoudig op hun plaats, en klaar is kees! De vinyltegels uit het Click-assortiment zijn eveneens geschikt voor gebruik met ondervloerverwarming.
Houd het gezellig EN creëer de look
Ga voor luxe met een vinylvloer uit het Click-assortiment. Met de vinyltegels en -planken uit het Click-assortiment zoals Lombardia Marble kunt u een ruimtelijk moderne sfeer creëren. Als warm en uitnodigend uw ding is, kiest u best voor één van de vinylsoorten met houteffect, zoals Coastal Grey Oak of het weelderige American Walnut.
Voor een vleugje drama hebt u Sparkle uit het Click-assortiment nodig. Hier werden stukjes metaalfolie in het dessin verwerkt voor een glanzende, in het oog springend effect.
Voor een geweldige badkamerrenovatie of -opfrisser met een hoge impact houdt u het niet voor gezien bij de muren, wanneer de vinyl badkamervloeren van Multipanel u een geweldig alternatief bieden voor traditionele materialen en u kunnen helpen uw visie van de perfecte badkamer uit te voeren.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij