Wat kan ik gebruiken in plaats van tegels?

Met onze wandpanelen vergeet u conventionele tegels snel - en dankzij onze mooie en eenvoudig te installeren vinylvloeren hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw nieuwe vloer!

Blader door onze badkamer wandpanelen

Wandpanelen gebruiken in plaats van tegels
Als u denkt aan badkamerdesign, begint u misschien onmiddellijk aan tegels te denken. Als u het schrobben van tegelvoegen echter beu bent, kunt u misschien wandpanelen overwegen in plaats van tegels.
De laatste jaren kozen steeds meer huiseigenaren voor waterbestendige wandpanelen in plaats van traditionele tegels voor hun douche of badkamer met of zonder inloopdouche. Omdat het sneller en gemakkelijker gaat kunnen wandpanelen voor de badkamer worden geplaatst in een derde van de tijd die nodig is om een vergelijkbare ruimte te betegelen. Wandpanelen in de badkamer zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook gemakkelijk schoon te houden en zonder voegsel zijn er geen problemen met schimmel.
Het plaatsen van waterbestendige wandpanelen in plaats van keramische tegels heeft als bijkomend voordeel dat hun grotere formaat een schonere en ruimere badkamer-esthetiek geeft. En met een minimaal badkamerontwerp wordt de schoonmaak van de badkamer eveneens minimaal! Snel schoonvegen houdt uw panelen jarenlang mooi.
Waterproof wandpanelen zijn echt niet meer wat ze waren toen u er voor het eerst mee kennismaakte. Als toonaangevend merk loopt Multipanel voorop op het gebied van productinnovatie, kwaliteit en design.
U kunt een eigentijdse badkamer creëren door te kiezen uit het uitgebreide assortiment afwerkingen, kleuren en texturen uit onze Linda Barker- en Classic-collecties, ongeacht of u nu streeft naar modern minimalisme, opzichtige weelde of iets daartussenin Deze collecties bieden een groot aantal prachtige opties om te overwegen, van gedurfde accentmuren in rijke aardetinten tot grote ononderbroken oppervlakken in luxe Calacatta Marble. U kiest zelf hoe u uw badkamer decoreert, bijv. met een accentmuur of slechts een halve muur; de mogelijkheden om uw perfecte badkamerparadijs te creëren zijn werkelijk indrukwekkend.
Onze panelen worden vervaardigd in het VK uit Forest Stewardship Council® (FSC®) C128180-gecertificeerde hout en zijn vriendelijker voor het milieu (wist u dat ongeveer 80% van de tegels worden geimporteerd?). Ze zijn bovendien 100% recycleerbaar en worden geleverd met 30 jaar garantie.
Wat kan ik voor de badkamervloer gebruiken in plaats van tegels?
Bij het kiezen van uw badkamervloer weet u dat deze bestand moet zijn tegen een vochtige omgeving; stoom, spatten en natte voeten. Behalve ondoordringbaar voor water moet uw vloer ook behaaglijk zijn, vooral op koude winterochtenden.
Multipanel-vinylvloeren voor de badkamer zijn verkrijgbaar in een enorm scala aan stijlen en afwerkingen; ze kunnen de natuurlijke schoonheid van materialen zoals marmer, hout en steen nabootsen, maar voor een fractie van de prijs. Met een getextureerd antislip-oppervlak voelen ze warmer aan dan traditionele tegelvloeren; ze hebben ook indrukwekkende geluiddempende eigenschappen.
Dankzij het messing- en groefsysteem worden de vloeren uit het Click-assortiment moeiteloos geplaatst. Er is geen lijm of ondervloer nodig - gewoon de panelen of tegels neerleggen en op hun plaats klikken en u bent klaar.
De vloeren uit het Click-assortiment zijn een mooie praktische oplossing voor drukbezochte ruimten en zijn ook geschikt voor gebruik met vloerverwarmingssystemen.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij