Hoe betegelen zonder voegen

Keramische tegels en badkamers hoorden vroeger onvermijdelijk bij elkaar. Daarnaast was er het vervelende voegen. Gelukkig is dat intussen niet meer het geval - en dankzij onze naadloze panelen zijn je ontwerpmogelijkheden bijna eindeloos. Hier leest u hoe u onze naadloze wandpanelen plaatst.

Blader door onze badkamer wandpanelen

Voor velen van ons horen keramische wandtegels en badkamers bij elkaar, maar als het tegenwoordig gaat om het plannen van uw ideale badkamer, hoeft u niet ouderwets te denken.
Gelukkig is er een alternatief voor traditionele keramische tegels dat niet alleen de plaatsingstijd en -kosten vermindert, maar ook volledig voegvrij is en het blijvende voordeel heeft dat het veel gemakkelijker te reinigen en te onderhouden is dan traditionele tegels. Nog nooit gehoord van waterbestendige wandpanelen voor de badkamer? Waar bent u dan geweest? Als u er wel iets over weet maar denkt dat het om de lelijke materialen uit de badkamer van uw Oma gaat, dan hebt u het mis.
Wandpanelen voor de badkamer zijn echt volwassen geworden op het gebied van ontwerpesthetiek en een blijvend mooie look en zijn de juiste keuze bij het herwerken van uw badkamerinrichting.
De plaatsing van wndpanelen voor de douche gaat sneller en behoeft geen voegen, zodat uw badkamer klaar kan zijn op een derde van de tijd die nodig is om keramische tegels te plaatsen.
U hoeft geen stukken uit uw badkamermuur te kloppen door tegels weg te hakken.
U weet niet wat er onder uw oude badkamertegels zit. Misschien komt uw halve muur wel mee als u beslist ze te verwijderen? Waarom zou u dat risico lopen?
Het goede nieuws is dat de waterbestendige panelen van Multipanel rechtstreeks op bestaande tegels, spijkerwanden, hout of beton kunnen worden geplaatst en dat ze in slechts 24 uur klaar zijn voor gebruik.
U kunt verbluffende waterbestendige wanden creëren zonder gedoe met voegsel
Met wandpanelen voor de badkamer uit de Linda Barker- en Classic-collecties van Multipanel hebt u enorm veel mogelijkheden om prachtig luxueuze, waterbestendige ruimten te creëren.
De Multipanel-wandpanelen voor de badkamer doen wonderen voor zowel kleine als grote ruimten, en de enorme veelzijdigheid in het Multipanel-assortiment maakt ze een geweldige, praktische oplossing voor douchecabines en badkamers met of zonder inloopdouche, zodat het niet echt uitmaakt of u kiest voor het gemak van een douche of het genot van een bad. Als u bovendien een volledig op elkaar afgestemde look wilt, kunt u ook overwegen om panelen als badpaneel te plaatsen - zo eenvoudig is het!
Behalve dat u zich geen zorgen hoeft te maken over voegen, zorgt de unieke, waterbestendige Hydrolock®-messing- en groefverbinding van Multipanel ervoor dat u de luxe geniet van een vrijwel naadloze afwerking van uw ontwerp.

Waarom zou u kiezen voor een optie die veel onderhoud en schoonmaak vereist als er zoveel mogelijkheden zijn?
Maak u los van het gedoe met plaatsen en schrobben van tegels. Geniet in plaats daarvan van de authentieke look en het gevoel van versteend hout, echt marmer, steen of staal! Onze wandpanelen imiteren op overtuigende wijze de look en het gevoel van deze materialen; er zijn 46 dessins en texturen om uit te kiezen, waaronder glanzende, matte en geweven stijlen.
Voegvrije wandpanelen zijn vriendelijker voor de planeet
Als u op zoek bent naar een ecologisch duurzame benadering bij de keuze van uw badkamerinrichting, haalt Multipanel het zonder enige twijfel:

Waar meer dan 80% van de tegels worden geimporteerd, worden Multipanel-wandpanelen vervaardigd in het VK uit Forest Stewardship Council® (FSC®) C128180-gecertificeerde materialen.


We volgen elke stap in de toeleveringsketen om u het vertrouwen en de zekerheid te geven dat u een duurzaam geproduceerd product koopt dat onderhevig is aan strenge kwaliteitscontroles.


En hoewel onze panelen 30 jaar garantie hebben, is het fijn om te weten dat ze ook 100% recycleerbaar zijn.

Dus, als u die huiseigenaar bent die gelooft dat badkamerrenovaties zonder tegels gewoon ondenkbaar zijn, denk dan nog eens goed na. Multipanel wandpanelen zijn het moderne alternatief voor voegvrij betegelen.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij