Ideeën voor badkamerplanten

Uw leven delen met planten heeft veel voordelen. Planten zouden massa's voordelen voor de gezondheid hebben, en bij Multipanel begrijpen we absoluut de kracht van planten in elke kamer in uw woning, inclusief het toilet beneden.

Blader door onze badkamer wandpanelen

Uw leven delen met planten heeft veel voordelen. Planten zouden massa's voordelen voor de gezondheid hebben, en bij Multipanel begrijpen we absoluut de kracht van planten in elke kamer in uw woning, inclusief het toilet beneden. Bij planten hoort een gezonde uitwisseling van zuurstof en CO2, wat zorgt voor een goed luchtkwaliteit, en er zijn aanwijzingen dat mensen van een eenvoudige kamerplant kalmer en gelukkiger worden. Hoera, laten we de pelargoniums oppotten en de spinplanten afstoffen, het is officieel; planten maken ons gelukkige mensen.
Planten voor de badkamer
Met planten in de badkamer hebben uw groene vingers minder werk; deze kamer is van nature warm en vaak erg vochtig, alles waar planten van houden. Zorg er wel dat uw planten voldoende natuurlijk licht krijgen.

Als u een badkamer helemaal opnieuw plant, moet u beslist nadenken over uw belangrijkste elementen. Uw eerste zorg is de kleur van de muren. Wellicht wilt u een klassieke badkamer in een lichte kleur, en dan helpen Calacatta wandpanelen u dat te bereiken.
Bekijk misschien de elegante badkamers die u op de pagina's van reismagazines ziet; wij verwijzen graag naar oudere exemplaren omdat deze interieurs nooit uit de mode lijken te raken.
Denk voor een gedurfdere sfeer aan de donkere, humeurigere benadering die wel vaker wordt gezien in moderne Spa's en wellnessruimten; Black Pietra met de Alpine White-wandpanelen uit de nieuwe Pure-collectie zouden favoriete combinaties zijn. Grote groene planten met brede bladeren zien er prachtig uit tegen donkere muren.
Vergeet terwijl u in de stemming bent om te decoreren niet om naar het plafond te kijken. Het is één grote pleisterlaag die meestal over het hoofd wordt gezien in een badkamer en die vaak gewoon wit blijft. Maar als we in bad liggen, nou jongens! Dan krijgt het plafond wel degelijk onze volle aandacht. U kunt een badkamerplafond bijvoorbeeld behangen met een zilverkleurig behangpapier dat u geweldig vindt, maar een laagje verf is natuurlijk prima, zolang het een kleur is en niet zomaar schitterend wit. Als u nog twijfelt, kies dan voor een middengrijze kleur, u krijgt er gegarandeerd geen spijt van.
Beste planten voor de badkamer
Terug naar de planten dus ... Zodra uw muren en verlichting zijn ingesteld en het bad precies goed is geplaatst, gaan we nadenken over het creëren van uw tropisch paradijs. Herinnert u zich de macraméhangers voor planten van vroeger? Deze zijn nu weer helemaal in; op Etsy vindt u er veel om uit te kiezen. Ze zijn goedkoop en u kunt ze gemakkelijk zelf maken, en ze houden perfect elke plantenpot van elk formaat, van het plafond of aan de muur.
Een gelaagde look heeft de volheid die het aantrekkelijkst is in een badkamer, dus met een hoge bijzettafel en een lage houten kruk hebt u platforms van verschillende hoogten voor al uw groenbehoeften. De grote brede bladeren van een Monstera (Zwitserse kaasplant) gecombineerd met een ficus (fiddler Fig is een goede) en een Staghorn-varen (een favoriet) is een mooi trio van groene textuur, maar goedkope en vrolijke Chinese geldplanten geven u een goed begin en u kunt meer toevoegen naarmate uw zelfvertrouwen groeit. Het is officieel, het is goed voor u.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij