Hoe kies ik een badkamervloer?

Als u gaat verbouwen, dan bent u goed aan het verbouwen! Wat betekent dat? Welnu - we raden u aan niet alleen de muren van uw nieuwe badkamer opnieuw te ontwerpen, maar ook de vloer. Zeker omdat je in ons assortiment niet alleen wandpanelen vindt, maar ook onderhoudsvriendelijke en mooi gevormde vloerpanelen die net zo eenvoudig te bevestigen zijn als al onze andere producten. Lees onze blogpost over het onderwerp "Welke vloer voor welke badkamer?" En laat je inspireren!

Blader door onze badkamervloeren

Bij het overwegen van de beste vloer voor badkamers zijn waterbestendigheid en duurzaamheid de belangrijkste factoren waarmee rekening moet worden gehouden. De materialen die u kiest moeten deze eigenschappen bezitten, ongeacht uw budget.
De beste materialen kiezen voor badkamervloeren
De badkamer is één van de meest bezochte kamers in huis en moet daarom bestand zijn tegen veel beloop en drukte. Als u aan vloeren denkt, moet u zich daarom afvragen of de vloerideeën op uw verlanglijst er niet alleen geweldig uitzien en passen bij uw ontwerpesthetiek, maar ook of u kunt verwachten dat ze bestand zijn tegen de vochtige omstandigheden van uw badkamer.


Vinylvloeren voor badkamers zijn een geweldige waterbestendige oplossing voor omgevingen met veel verkeer waar hygiëne van het grootste belang is en u uw reinigings- en onderhoudsregime tot een minimum wilt beperken.

Is een vinylvloer goed voor badkamers?
De luxe vinylvloeren uit het vloerenassortiment van Multipanel vereisen zeer weinig onderhoud: gemorst water of andere vloeistoffen zijn gemakkelijk te verwijderen en, in tegenstelling tot keramische of stenen vloertegels, zijn er geen voeglijnen om vuil op te vangen. Comfortabel onder de voeten; u hoeft zich geen zorgen te maken over lawaai omdat de tegels een stil beloop hebben. wat een bijzonder voordeel is in een druk huishouden met luidruchtige kinderen.
Vinylvloeren zijn antislip en voelen ook warmer aan dan keramische of natuurstenen vloertegels - een groot pluspunt op koude winterochtenden.

Een mooie vloer die op zijn plaats klikt
Vinylvloeren uit het Click-assortiment zijn zowel mooi als verrassend betaalbaar, en snel en eenvoudig te installeren, waardoor de storing en de tijd dat uw badkamer buiten gebruik is tot een minimum worden beperkt. En u hoeft zich niet te bekommeren om lijm, spijkers of schroeven. Die hebt u niet nodig bij vloeren uit het Click-assortiment. Met het unieke, nauwkeurig in elkaar grijpende messing- en groefsysteem, oefent u gewoon een beetje druk uit om de tegels moeiteloos samen te voegen voor een gladde, professionele uitstraling. En alles gebeurt in slechts een fractie van de tijd die nodig is om meer traditionele vloeren te plaatsen.

Click-vloertegels zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid en textuur van echt steen en marmer na te bootsen en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en texturen om elk decor aan te vullen; de planken met houteffect uit de Click-collectie stralen de rijkdom en luxe van echt hout uit.
Vinyl badkamervloeren zijn eveneens geschikt voor plaatsing over vloerverwarminssystemen. De tegels meten 605 mm x 304 mm, terwijl de afmetingen van de panelen in plankformaat 1210 mm x 190 mm x 5 mm zijn. De badkamervloeren van Multipanel hebben een 0,5 mm dikke slijtlaag van commerciële kwaliteit en zijn gecoat met keramische kralen voor een antislip, duurzame afwerking die bestand is tegen het meest intensieve gebruik en er jarenlang goed uitziet.

Vinyl badkamervloeren combineren stijl, betaalbaarheid en bruikbaarheid, zodat u sneller en gemakkelijker een prachtige, eigentijdse look kunt creëren dan u ooit had gedacht.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij