Oude badkamertegels afdekken

Wilt u uw badkamer renoveren, maar schuwt u het vuil en de tijd die dergelijke projecten doorgaans met zich meebrengen? Nou - het hoeft niet (meer) te zijn! Want onze moderne, veelzijdige en mooie wandpanelen kunnen eenvoudig over bestaande tegels worden bevestigd. Hoe dit werkt - en nog veel meer - lees je in onze blogpost hier. Laat je inspireren!

Blader door onze badkamer wandpanelen

We stellen allemaal hoge eisen aan onze badkamers, dus het is geen verrassing dat tegels er bij intensief gebruik na verloop van tijd vermoeid en groezelig uit kunnen zien. Tenzij u zich aan een zeer strikt schoonmaakregime houdt, is het moeilijk om tegels fris te houden. Het zijn niet zozeer de tegels als de voeglijnen ertussen; deze zijn na verloop van tijd gevoelig voor verkleuring en barsten, wat afbreuk kan doen aan het uiterlijk van uw badkamer. Voegsel kan eveneens schimmelvorming aantrekken.
Als u dus vindt dat u die oude schimmelige tegels lang genoeg hebt verdragen, weet dan dat u zelfs de moeite niet moet nemen om ze te verwijderen omdat u ze gewoon kunt afdekken. Geen gedoe met hamer en beitel, u kunt wandpanelen voor de badkamer rechtstreeks over uw oude tegels plaatsen om ze af te dekken.
Waterbestendige wandpanelen zijn geschikt voor alle soorten badkamers en kunnen rechtstreeks op vrijwel elk oppervlak worden geplaatst: hout, beton en zelfs over die lelijke oude tegels.
Het resultaat: een luxe, verfijnde look die het intensieve onderhoud van tegels niet nodig heeft.
De plaatsing van wndpanelen voor de douche gaat snel en behoeft geen voegen, zodat uw badkamer klaar kan zijn op een derde van de tijd die nodig is om keramische tegels te plaatsen.
Waar beginnen? Bij de marktleider, waar anders?
Met een indrukwekkende keuze aan wandbekleding voor de badkamer - denk aan panelen met steen-, marmer-, hout- of tegeleffect, die op bijna elk oppervlak kunnen worden aangebracht om een fantastische uitstraling te krijgen, is Multipanel het toonaangevende merk voor waterbestendige wandpanelen in het VK.
Multipanel-douchepanelen plaatsen gaat snel. Er hoeft niet te worden gevoegd of gewacht tot voegen droog zijn - wat betekent dat u binnen 24 uur na plaatsing al in uw nieuwe douche met panelen kunt springen.
Multipanel-wandpanelen schoonmaken en onderhouden vergt een stuk minder inspanning dan keramische tegels; een snelle reiniging zorgt ervoor dat uw panelen er net zo goed blijven uitzien als op de dag dat u ze liet plaatsen. En aangezien u geen verkleurde, gebarsten of beschimmelde voegen hoeft te verwijderen of vervangen, kunt u meer tijd besteden aan het ontsnappen aan de stress van de buitenwereld in uw prachtige nieuwe ruimte.
Wat kan ik gebruiken om tegels af te dekken?
De Multipanel Tile Range met textuur en faux voeglijnen; deze panelen zijn slechts 4 mm dik en dus de perfecte oplossing voor het afdekken van badkamertegels.
Als u op zoek bent naar een weelderigere uitstraling, dan kunnen wandpanelen uit de Classic en Linda Barker-collecties van Multipanel u helpen de luxe uitstraling van grootschalige marmer- of granietplaten te bereiken voor een fractie van de kosten van het echte materiaal. De panelen in deze collecties worden geleverd met onze unieke Hydrolock® messing- en groefverbinding, waardoor de verbazingwekkende illusie ontstaat van één naadloos wandoppervlak - wat betekent dat u moeilijk kunt zien waar de panelen elkaar ontmoeten.
De panelen in deze collecties zijn eveneens de milieuvriendelijke keuze voor de herinrichting van uw douche of badkamer met of zonder inloopdouche. Vervaardigd in het VK uit Forest Stewardship Council® (FSC®) C128180-gecertificeerde materialen; elke stap in de toeleveringsketen wordt gecontroleerd om u het vertrouwen en de zekerheid te geven dat u een duurzaam geproduceerd product koopt.

En hoewel onze panelen 30 jaar garantie hebben, is het fijn om te weten dat ze ook 100% recycleerbaar zijn.

Het maakt dus niet zoveel uit of u de voorkeur geeft aan ouderwetse tegels, urban chic, klassieke verfijning, relaxte elegantie, Scandinavisch of Japans; u zult uw ontwerpvisie verwezenlijken met Multipanel-douchepanelen.

Multipanel: het moderne alternatief voor traditionele tegels.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij