Marktleider Multipanel kondigt de lancering van de Neutrals-collectie aan

multipanel-announces-launch-of-neutrals-collection

Blader door onze badkamer wandpanelen

Multipanel, het toonaangevende merk van waterbestendige wandpanelen voor badkamers in het VK, kondigt de lancering aan van de Neutrals-collectie, een opwindende toevoeging aan hun collecties die consumenten meer flexibiliteit biedt in badkamerontwerp en toepassing in de volledige kamer.

Deze eigentijdse dessins, bestaande uit vijf subtiele kleuren: Creamy White, Parchment, Clay, Dove Grey en Pebble Grey, doen denken aan geverfde muren met een prachtige eierschaalafwerking en zijn zorgvuldig gekozen als aanvulling op de bestsellers van de bestaande Classic- en Premium-collecties.
Samen met de lancering heeft Multipanel een stijlgids gepubliceerd die is ontworpen om consumenten te helpen de juiste combinatie van panelen te vinden voor gebruik op alle badkamerwanden, niet alleen in de natte ruimte. Dankzij de compatibiliteit van de nieuwe Neutrals-collectie met de drie bestaande collecties, kunnen consumenten experimenteren met accentwanden in badkamers zonder de indelingsopties te beperken tot de natte ruimte. Om dit concept verder te benadrukken, heeft Multipanel haar topkeuzes geselecteerd:

• Calacatta Marble (Premium-collectie) + Dove Grey• Concrete Elements (Premium-collectie) + Pebble Grey• Jupiter Silver (Classic-collectie) + Creamy White• Salvaged Planked Elm (Premium-collectie) + Parchment• Dolce Macchiato (Premium-collectie) + Clay


“Huiseigenaren houden van het idee van gemakkelijk schoon te maken, mooie kamerbrede panelen in hun badkamers, en het feit dat we vaak werden gevraagd om aanbevelingen over welke panelen het beste bij elkaar passen, gaf ons een vrij sterke aanwijzing dat klanten baat zouden hebben van de toevoeging van een collectie waardoor ze wat creatiever kunnen zijn met hun ontwerpen.
“De Neutrals-collectie is daarom uitdrukkelijk gemaakt om het voor consumenten gemakkelijker te maken om zich te concentreren op een best passende combinatie van panelen, niet alleen voor gebruik in de natte ruimten, maar op alle vier de badkamerwanden. Consumenten kunnen nu profiteren van dezelfde geweldige prestaties van onze producten op alle vier de muren, terwijl ze de ultieme eigentijdse designlook bereiken.
“Met de introductie van de Neutrals-collectie bieden we de consument nog meer keuze en flexibiliteit bij de inrichting van de badkamer. Met onze 'perfect pairing'-oplossing zijn we ervan overtuigd dat consumenten avontuurlijker keuzes zullen maken wanneer ze hun badkamer inrichten”, zegt John Mortimer, Sales Director, Multipanel. Deze vijf nieuwe dessins zijn verkrijgbaar met Hydrolock, het unieke messing- en groefplaatsingssysteem van Multipanel, voor een snelle voegvrije afwerking. Net als bij de andere panelen van Multipanel, zijn deze 2400 mm hoge panelen verkrijgbaar in drie breedtes; 1200 mm, 900 mm en 588 mm, voor een eenvoudige plaatsing.

De Neutrals-collectie biedt dezelfde geweldige voordelen als de bestaande collecties;
• 100% waterbestendig, geen voegen nodig
• Snelle en eenvoudige plaatsing
• Gemakkelijk schoon te maken en onderhouden
• Hydrolock, voor een vrijwel naadloze plaatsing
• Vervaardigd uit Forest Stewardship Council® (FSC®) C128180-gecertificeerde materialen
• Vervaardigd in Groot-Brittannië
• 30 jaar garantie
De Neutrals-collectie, die op 3 augustus wordt gelanceerd, gaat gepaard met een volledig herontwerp van de brochure met een stapsgewijze stijlgids en aanbevelingen van ontwerpers.

  1. Galerij Badkamer Inspiratie

    Op zoek naar badkamer inspiratie? Bekijk onze galerijen

    Galerij